Garagedeuren info

Het huidige afstandsbedieningen systeem voor de garagedeuren is zo’n 4 jaar oud en was helaas al aan het eind van zijn latijn. Wij kwamen er achter dat de kwaliteit hiervan helaas slecht was. Gezien de grote projecten waar de VvE mee bezig is en de kosten hebben wij (bestuur en I&A team) gekeken naar goedkope alternatieven.  Bij de 3 deuren zijn voor een paar honderd euro nieuwe goede ontvangers geplaatst, zodat de bestaande handzenders weer gebruikt kunnen worden.  Een compleet nieuw systeem kost 10.000 euro, wij proberen deze uitgave zolang als mogelijk uit te stellen. Zie ook:
– Handzender voor garagedeur middelste dek GDW

De garagedeur aan de zeekant vertoont na de aanrijding van een auto nogal wat storingen, er zijn door de nieuwe firma van Domburg daarom al diverse onderdelen noodzakelijkerwijs vervangen. Deurdeel, motor, en de motorbesturing. De VvE probeert deze schade op de veroorzaker te verhalen.

Als er voor u een auto de garagedeur passeert, denk dan niet dat u dan ook nog even snel gewoon de open deur kunt passeren. De deur kan weer omlaag gaan, er zit een reactietijd op de deur. Even opletten dus. Aanrijdingen tegen de deuren zijn voor rekening aanrijder.

Het interne I&A team lost problemen met handzenders nu zelf op, wij stemmen dit af met de beheerder, het bespaart onze VvE veel geld.