Actie tegen Alzheimer – 485 km in 26 uur

Beste, lieve, geachte sponsor van onze, van mijn Zuiderzee Challenge

Voor zover ik dat nog niet had gedaan: heel erg hartelijk dank voor je zeer gewaardeerde en ook nodige bijdrage aan onze epische tocht, afgelopen zaterdag, vanuit Den Haag, rond de Zuiderzee, en terug. 485 kilometers werden het, in uiteindelijk 26 uur. Vertrokken om 2:07 en weer terug om 3:20 nieuwe tijd (dus eigenlijk 4:20) beleefden we een waanzinnige dag, maar vooral ook nacht.

Duisternis, wind, regen, glibberige wegen, paaltjes, drie lekke banden, negen prachtig verzorgde stops, en een overtocht per auto van Den Oever naar Kornwerderzand, het zijn slechts een paar ingrediënten van wat ons allemaal te wachten bleek te staan. Nachtelijke velduilen, ontwakende ganzen en kieviten, hazen en konijnen, handbediende fietspontjes, cafés waarin de mensen om half zes in de ochtend nog aan het bier zaten, krantenbezorgers en bakkers, halloweenvuurwerk in Bunschoten, ons snijdende auto’s langs de dijken in Friesland, volgauto’s langs de route in Overijssel en langs de Haarlemmer ringvaart. Superverzorging tijdens de route. Een heldenontvangst eenmaal terug in Den Haag….

Maar, we hebben het gered, gewoon gedaan! 479 kilometer, een dubbele Elfstedentocht eigenlijk, nauwelijks te bevatten waartoe een mens in staat is. En wees er dan ook even trots op dat mede door jouw bijdrage we in totaal ruim € 23.000 hebben kunnen inzamelen voor de strijd tegen Alzheimer. Dat was – zoals een van jullie schreef – “een virtuele bijrijder”, en wat voor één!

Dus, nogmaals superveel dank.
En hopelijk tot snel, op de fiets, op straat of gewoon op een hele gezellige plek.

Hartelijke groet,
Eric van Dolen

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.