Hevige regenval 31/7

Vanochtend voor het eerst de GrpsApp gebruikt om bewoners te waarschuwen voor de mogelijke kans op lekkages op plaatsen waar de gevel inmiddels gestript is en nog niet afgewerkt is.

Verder hebben de mannen van Vastbouw op verschillende plaatsen in het gebouw noodoplossingen gerealiseerd om verdere escalatie van problemen bij de afwatering te beheersen. Wees alert dat er op ongebruikelijke plaatsen water naar beneden kan komen.

Mogelijke lekkage die bewoners zelf kunnen voorkomen en/of oplossen.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Door deze hevige regenval is er een vervelende situatie ontstaan wat de afwatering betreft, met name de benedengarage. Heb vanmiddag een en ander van dichtbij gezien en kan alleen maar zeggen dat ik diep, diep respect heb voor Joska en Rene (uitvoerder), die, samen met onze schoonmaker, keihard werkten om alles in goede banen te leiden. En niet vies zijn van vuile handen en slik opruimen. Dit alles ten gevolge van nalatig onderhoud. Laten we asjeblieft ervoor zorgen dat dit niet meer voorkomt. Regelmatig onderhoud van (regen)waterafvoer is o zo noodzakelijk. Niet alleen voor gebouw, maar ook onze veiligheid.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: