Super nieuws in het nieuwe jaar !

Ons testprogramma “Van premie A naar Label A”  voor gasloze energievoorziening kan in ons gebouw volledig worden uitgevoerd.

Maandag 7 januari hebben wij bij een werksessie met de gemeente Den Haag gehoord dat de gemeente voornemens is het door ons aangevraagde budget voor ons programma premie A naar label A volledig te honoreren. Wij zijn het schoolvoorbeeld van een goede match, zo vertelde de gemeente ons.

Met jullie steun en hulp heeft ons Energieteam deze mooie mijlpaal weten te realiseren. Bovendien zijn wij 1 van de 3 programma’s die gevraagd zijn om een extra presentatie van het project te geven op 14 januari tijdens het Haagse Energie Netwerk waarbij ook de wethouder aanwezig is.

Het plan is in 2 woningen en op het dak diverse nieuwe installaties te testen. De meest geschikte bevonden woningen worden geselecteerd. Belangrijk daarbij is dat de opstelling van de installaties nog niet in de huidige cv-kast geplaatst kan worden. Gelukkig zijn er wel technische mogelijkheden, de uitverkoren eigenaren zullen hierbij enige overlast hebben, maar ook veel voordelen ervaren.

Wij hebben goede partners gevonden die ons hierbij helpen, waaronder een slimme innovatieve installateur.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.