Nieuwsbrief januari 2020: tips, her-opening nieuwe pand, feest, hard-rockcafé.

Wist u dat?

Door de  verduurzaming van ons gebouw het rendement op de investering gedaan in 2019 nu al geschat wordt op 100%: de investering van ca € 15.000  tot € 18.000 die ieder van ons per woning heeft gedaan, wordt nu al zichtbaar in de stijging van de waarde van uw woning. Duurzaam loont dus, ook economisch gezien. Het kan zelfs zo zijn dat vanwege de waardevermeerdering u op uw hypotheekrente een korting kunt krijgen bij uw lening verstrekker omdat het risico van de bank of verzekeraar minder groot is. Misschien de moeite waard van het plegen van een telefoontje naar uw hypotheekverstrekker?

Fossiele brandstoffen komen steeds meer in een negatief daglicht te staan. Zelfs aardgas blijkt door lekkages bij de winning een grotere boosdoener dan tot nu toe gedacht. Wij hebben met onze VvE op tijd de goede richting ingeslagen. De aandacht voor het gebouw is ook in de komende jaren nog hard nodig. Er zijn nog veel zaken die opgepakt moeten worden. Een grote groep vrijwilligers komt vaak samen en ziet nog meer mogelijkheden voor o.a. woonverbeteringen. Binnenkort wordt er een informatie-avond gehouden over de testwoningen voor de Energie challenge.

De her-opening van ons gebouw is gepland op 16 april 14:30. Daarbij zal in ieder geval de gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland aanwezig zijn en de wethouder van de gemeente Den Haag. U bent allen van harte welkom in en rondom Zeekantje en de VvE-ruimte. 

Zoals gepland en begroot, zal het feest met muziek, dans en bbq plaatsvinden op vrijdagavond 17 april met onze eigen bewoners, en onze direct aangrenzende buren. Locatie en programma wordt nog bekend gemaakt.

Hardrock café

Het kan u niet ontgaan zijn. Op het strand wordt nu hard gebouwd aan een landmark: het Hard Rock Café. Het wordt net als ons gebouw licht van kleur. Starship Enterprise has landed 😊.

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.