Het geplande feest uitgesteld …

Brief van een medebewoner/ eigenaar.

Beste medebewoners, buurtgenoten en vrienden van VvE Zeekant / Gevers Deynootweg.

Zoals u weet is het geplande feest om te vieren dat ons gezamenlijk appartementen complex er weer fantastisch bij staat helaas i.v.m. de Corona crisis uitgesteld, het is jammer maar een logisch en onvermijdelijk besluit. Belangrijker is dat iedereen gezond en goed door deze lastige periode heen komt.

We blijven positief en gaan ervan uit dat over niet al te lange tijd het leven weer een beetje normaliseert en we allemaal de draad weer een beetje kunnen gaan oppakken. Het leek ons wel leuk om jullie deelgenoot te maken in ons nieuwe avontuur dat Panama Beach heet, we hebben begin februari van dit jaar beachclub Peanuts overgenomen nadat we al geruime tijd zoekende waren naar een strandpaviljoen op Scheveningen of Kijkduin. Het strand is niet helemaal nieuw voor ons want 20 jaar terug zijn we Coast to Coast gestart aan de andere kant van de boulevard en na 6 mooie jaren zijn we verhuisd naar Zuid Europa en hebben daar ook weer een hele mooie tijd beleefd. Uiteindelijk weer teruggekomen hebben we nog 8 jaar de Ooievaer in het Stadhuis van Den Haag gehad en na een klein tussenstapje in Delft zijn we weer terug op het strand, zand blijft toch kriebelen zullen we maar zeggen.

Niet zonder slag of stoot helaas, in de winter een strandpaviljoen overnemen is niet het beste idee wat ik ooit gehad heb, je koopt feitelijk ongezien maar dat is het risico als je iets graag wilt en dat kan meevallen of tegenvallen, helaas viel het niet mee 😉

Zoals een aantal van jullie wellicht opgevallen is, we hebben een volledig ander paviljoen neergezet dan we van Peanuts gekocht hadden, het paviljoen bleek onprofessioneel gebouwd en hierdoor niet veilig, daarnaast vonden wij zo’n vierkante doos ook niet passen in een natuurgebied wat het strand toch is. We hebben een houten paviljoen op de kop getikt en volledig vertimmerd tot wat wij denken een sfeervol geheel.

Hierdoor duurde de bouw wel veel langer dan gepland maar alsof het zo moest zijn mochten we toch niet open en zijn we met minimale bezetting op ons gemak doorgegaan met het afwerken van het bedrijf, ook weer niet zoals gehoopt want helaas bleek ook de meeste apparatuur niet te functioneren. Ook dat is wel weer op te lossen en we gaan vrolijk verder, zonder wrijving geen glans is de uitdrukking geloof ik.

We hopen uiteraard eind april open te mogen maar eerlijk gezegd verwacht niemand dit, we kunnen niet anders dan net als iedereen afwachten en het beste ervan maken en hopen dat er misschien nog wat compensatie komt vanuit de regering.Tot dusverre vallen de seizoenbedrijven en starters buiten de boot en wij zijn beide, maar eerlijk gezegd kan ik mij niet voorstellen dat iedereen in de horeca geholpen gaat worden behalve onze groep ondernemers. Vooral voor degene die net fors geïnvesteerd hebben is het risico groot om in de problemen te komen.

Ik had heel graag een leuk en positief stukje willen schrijven ter introductie maar ik kan het niet mooier maken, we kunnen alleen maar hopen dat uiteindelijk alles goed komt en iedereen zo gauw mogelijk weer van het strandleven kan komen genieten, samen met ons. We staan in de startblokken met een leuk klein team, een mooie gevarieerde menukaart en een chef die weet wat verrassen en verwennen is.

En als het straks dan weer losbarst kunnen we nog wel wat extra handjes gebruiken voor de bediening dus voor alle zoons, dochters, neefjes, nichtjes en vrienden die zin hebben om hard te werken in de leukste omgeving die er is, ze zijn van harte welkom bij ons.

We hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op de uitgestelde, maar zeker niet afgestelde barbecue. Maar uiteraard zijn jullie natuurlijk op ieder moment welkom, ook nu we nog niet open zijn, kom rustig binnenlopen voor een praatje of een kopje koffie van het huis. Vanaf maandag gaan we ook proberen of Take out voor ons werkt. Alleen niet allemaal tegelijk en natuurlijk ook weer op de bekende 1,5 meter afstand.

Heel veel sterkte en goede gezondheid gewenst van Genien en Maurice en het team van Panama Beach (Patrick, Marc en Prescilla).

Je vindt ons ietwat links van ons gebouw (indien u met de rug naar het gebouw toestaat), precies als middelste van de 5 strandpaviljoens tussen de Pier en het Zwarte pad.

Panama Beach, Strand Noord 51.


Website: www.panamabeach.nl
Tel: 06 83566222

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.